Genialt!!! med Genikamparen Mia Liljeberg

Välkommen, jag är en av deltagarna i Genikampen 2015 och tänkte passa på att berätta lite hur det var att vara med och hur jag resonerar om saker och ting. Genialt eller inte?

Genikampen? Vad är det?

Publicerad 2015-08-20 09:57:00 i Genikampen,

Ett program med vanliga människor som tävlar i att lösa kluriga uppgifter på tid. 
 
SVT gjorde en satsning förra året, 2014, med 4 avsnitt och åtta deltagare. Det blev en succé och hade mer än dubbelt så många tittare som Parlamentet som sändes samtidigt. (Vilket är ett av mina favoritprogram. Alltså måste det ju vara ett bra program!) Micke Leijnegaard, känd som programledare för Mästarnas Mästare var programledare för Genikampen.  SVT bestämde sig för att satsa på detta program och det ledde till att årets säsong har 8 avsnitt och 12 deltagare. 
 

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mia Liljeberg

Jag är en av de tolv deltagarna i Genikampen 2015 och här kommer jag dela med mig av tankar, resonemang och händelser. Jag är 42-årig föreläsare och författare som bor i Stockholm med min familj. Vi älskar att resa och jag har haft förmånen att arbeta och bo i alla (bebodda) världsdelar vilket gett mig insikter och erfarenheter om hur vi människor kommunicerar och vilka utmaningar som uppstår med kulturkrockar, språkförbistringar etc. Jag började min karriär som ingenjör inom industriell ekonomi och har de senaste 18 åren fokuserat på kommunikation och ledarskap. https://www.facebook.com/mialiljebergs

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela