Genialt!!! med Genikamparen Mia Liljeberg

Välkommen, jag är en av deltagarna i Genikampen 2015 och tänkte passa på att berätta lite hur det var att vara med och hur jag resonerar om saker och ting. Genialt eller inte?

Hur gick antagningen till?

Publicerad 2015-08-20 10:04:00 i Genikampen,

Visste du att det är fler som söker till Paradise hotel än som söker lärarlinjen! Många vill vara med på TV, men riktigt så många var det inte som sökte till Genikampen. Du bör ju ha hyfsat självförtroende för att vilja kalla dig "smartast i Sverige" för att ställa upp i ett sådant program. Det var över 500 sökande och vi som blev utvalda blev intervjuade och fick genomgå både teoretiska och praktiska tester. Det teoretiska testet kan du göra på SVT´s hemsida! Testa här!
 
 
 
 
 
Det var 11 000 som sökte til Paradise Hotel och endast 10 198 till lärarlinjen. 

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mia Liljeberg

Jag är en av de tolv deltagarna i Genikampen 2015 och här kommer jag dela med mig av tankar, resonemang och händelser. Jag är 42-årig föreläsare och författare som bor i Stockholm med min familj. Vi älskar att resa och jag har haft förmånen att arbeta och bo i alla (bebodda) världsdelar vilket gett mig insikter och erfarenheter om hur vi människor kommunicerar och vilka utmaningar som uppstår med kulturkrockar, språkförbistringar etc. Jag började min karriär som ingenjör inom industriell ekonomi och har de senaste 18 åren fokuserat på kommunikation och ledarskap. https://www.facebook.com/mialiljebergs

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela