Genialt!!! med Genikamparen Mia Liljeberg

Välkommen, jag är en av deltagarna i Genikampen 2015 och tänkte passa på att berätta lite hur det var att vara med och hur jag resonerar om saker och ting. Genialt eller inte?

Första avsnittet - här hittar du frågorna!

Publicerad 2015-09-07 09:01:00 i Genikampen,

Oj, vad nervöst det var att se första avsnittet, trots att alla deltagare var inbjudna till en förhandsvisning tidigare i veckan. Men det var ändå overkligt att se sig själv på TV sådär. Tycker programmet blev väldigt bra med tanke på väder, förutsättningar och det som skedde. Det är en konst att lyckas ge tittare en bra överskådlig bild av deltagarna och vad som händer. 
 
 
Här finns uppgifterna från första avsnittet. 
 
 
Då var man kvar ett avsnitt till! Det kommer mer om första avsnittet i ett senare blogginlägg
 
 
 Foto SVT/SVT

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mia Liljeberg

Jag är en av de tolv deltagarna i Genikampen 2015 och här kommer jag dela med mig av tankar, resonemang och händelser. Jag är 42-årig föreläsare och författare som bor i Stockholm med min familj. Vi älskar att resa och jag har haft förmånen att arbeta och bo i alla (bebodda) världsdelar vilket gett mig insikter och erfarenheter om hur vi människor kommunicerar och vilka utmaningar som uppstår med kulturkrockar, språkförbistringar etc. Jag började min karriär som ingenjör inom industriell ekonomi och har de senaste 18 åren fokuserat på kommunikation och ledarskap. https://www.facebook.com/mialiljebergs

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela