Genialt!!! med Genikamparen Mia Liljeberg

Välkommen, jag är en av deltagarna i Genikampen 2015 och tänkte passa på att berätta lite hur det var att vara med och hur jag resonerar om saker och ting. Genialt eller inte?

Kärlek & respekt!

Publicerad 2015-09-02 10:40:04 i Inspiration,

Som föreläsare så vill man sprida inspiration och så frön hos deltagarna. Frön till tankar, insikter, ställningstaganden, beslut etc. I måndags var vi nio föreläsare som gav Tumba Gymnasium en halvdag av föreläsningar för 1100 elever och personal. Flera elever har hört av sig efteråt om vad det betydde för de. Det känns fantastiskt att ha möjligheten att få ge av sin tid och väcka någon tanke som kan leda någon på en enklare, bättre väg. Allt börjar med en tanke. 
https://instagram.com/p/7FPSVtLoYx/?taken-by=mia_liljeberg
 
 

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mia Liljeberg

Jag är en av de tolv deltagarna i Genikampen 2015 och här kommer jag dela med mig av tankar, resonemang och händelser. Jag är 42-årig föreläsare och författare som bor i Stockholm med min familj. Vi älskar att resa och jag har haft förmånen att arbeta och bo i alla (bebodda) världsdelar vilket gett mig insikter och erfarenheter om hur vi människor kommunicerar och vilka utmaningar som uppstår med kulturkrockar, språkförbistringar etc. Jag började min karriär som ingenjör inom industriell ekonomi och har de senaste 18 åren fokuserat på kommunikation och ledarskap. https://www.facebook.com/mialiljebergs

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela